EPI. Estudis i Projectes Informàtics

Som EPI

Jordi Llobet i Laura Franch posem en marxa Estudis i Projectes Informàtics (EPI) a Girona el 1987. Inicialment dedicada a la programació de software a mida, l'empresa aviat es diversifica en un conjunt de serveis amb una característica comuna: l'aportació de solucions tecnològiques específiques, personalitzades i professionals a les necessitats úniques dels seus clients.

Al llarg de més de 30 anys d'experiència, EPI ha prestat serveis a sectors com Empresa, Medi Ambient, Art, Administració Pública, Indústria... Amb més de 400 projectes desenvolupats, s’ha consolidat com un equip especialista en el suport tecnològic a organitzacions empresarials, fundacions i entitats sense ànim de lucre.

Valors i compromisos

  • Aportem capacitat de resposta als nous reptes

  • Garantim compromís i fidelitat amb el client

  • Volem ser el vostre soci tecnològic

Un equip divers, expert i capacitat

L'equip de professionals que conformem EPI es caracteritza per fugir de qualsevol estàndard i desenvolupar tasques i projectes a la mida dels requeriments del client. Som gent de perfil molt tècnic, actualitzats en el domini de les últimes tecnologies, i amb destresa per dissenyar programari allà on no arriben els altres.

  • Treballem de forma quasi artesanal però assegurem el rigor dels millors especialistes.
  • Sabem que la tecnologia és el mitjà, però sobretot oferim servei i qualitat.
  • L'entusiasme amb la nostra feina ens porta a ser responsables fins al darrer detall de cada projecte.

Us oferim un alt nivell de resposta a qualsevol repte que ens vulgueu proposar. Amb professionalitat, creativitat i compromís. Amb implicació i fidelitat fins a esdevenir el soci tecnològic que la vostra organització necessita.

Anar a l'inici